ÚjraTÖLTÖM – Kozmetikai Töltőállomás

Bár a zero waste szemléletmód eddig is fontos volt a szépségmárkánk számára, idén egy még környezetbarátabb, fenntarthatóbb projektet építettünk ki legújabb termékeinknek. Mivel a szépségipar nagyon sok szemetet termel, hisszük, hogy a megfékezése közös feladatunk. Az ÚjraTÖLTÖM projekt keretében az Officina Merta mindenkit cselekvésre hív – fogyasztót, gyártót és értékesítőt egyaránt.

Az ÚjraTÖLTÖM projekt

A program keretében újratöltő állomásokat forgalmazunk bio-,és mentes boltok, kozmetikák, természetes kozmetkumokat értékesítő nagykereskedések, csomagolásmentes boltok, stb. számára. Az újratöltős kannákba pedig a natúr, természetes alapanyagokon nyugvó, 100%-ban vegán Officina Merta kozmetikumainkat töltjük.

Márkánknak már van egy kisebb rajongótábora itthon – termékeink több bio és natúr bolt árulja, valamint a Dm üzleteiben is kaphatóak-, de külföldre is elkezdtünk terjeszkedni. A korábbi méhviaszból készült, natúr termékeinket pedig most egy új, vegán vonallal is kiegészítettük. Az ÚjraTÖLTÖM program keretében 100%-ban vegán sampon, tusfürdő, testápoló, arckrém, ajakápoló, deo-vaj, inhaláló fürdőpogácsák, virágvíz és arcolaj is elérhető.

Mit adunk mi?

Segítséget nyújtunk az Officina Merta csomagolásmentes kozmetikai töltőállomás kialakításában, amely nemcsak, hogy gazdaságosabb mind a vevőknek, mind a partnereknek, de a projekttel a környezetünknek is sokkal kímélőbb, fenntarthatóbb jövőt biztosíthatunk. Ráadásul mind a üvegek cseréjében, tisztításában, mind a marketing feladatokban támogatjuk partnereinket.

Miért érdemes minket választani?

  • Az első partnereknek 20%-ot biztosítunk a teljes csomag árából.
  • Csökkenthetjük vele a csomagolási hulladékot és az öko-lábnyomot. A hangzatos marketing szavakon túl, ezzel a programmal valóban segíthetünk a Földnek.
  • A töltőállomások, partnerüzletek országos térképen is fel lesznek tüntetve, így marketingtámogatásban is részesülnek majd.

Ha érdeklődne az ÚjraTÖLTÖM kozmetikai állomás iránt, az alábbi elérhetőségen várjuk jelentkezésüket:

email:info@officinamerta.hu

telefon: +36 30 528 4200

×

Cart