Nyugtató szem- és fejpárna – Nagy

Levendula illatú 100% organikus pamut párna

Nyugtató hatású levendula & hajdina szempárna relaxáláshoz, és a könnyebb elalváshoz. Ugyanakkor, melegítőpárnaként is használható, hogy segítsen enyhíteni a fájó izom-, ízületi fájdalmakat, de akár a fejfájást is csillapíthatja. Fűtőtesten, radiátoron vagy mikróban felmelegítve a párna kellemes hőleadást és megnyugvást biztosít a testének. Hideg borogatásként is használható a leégés és a gyulladás enyhítésére.

A természetes levendula kellően megnyugtat, oldja a stresszt és a szorongást, valamint segít felkészíteni a testet és a lelket a pihenésre.

3 900 Ft

Használati útmutató:

Nyugatáshoz, kikapcsolódáshoz:
Szobahőmérsékleten használja, helyezze fel a párnát becsukott szemekre.

Fájdalomcsillapításhoz:
Ajánlott lehűtve használni. Helyezze a párnát egy zacskóba, jól zárja le és tegye be fél órára a hűtőbe / fagyasztóba kb. 10 percre, majd élvezze a párna kellemes, fájdalom tompító hatását a testén.

Mosás:
Mindig ürítsd ki előbb a párna tartalmát egy tálba. Mosása kézzel ajánlott, meleg mosóporos vízben. Amíg a huzat szárad addig rakd ki szellőzni a hajdinát és a levendulát az ablakba, de ügyelj, mert előfordulhat, hogy a madarak eltüntetik a „párnádat”! Ne aggódj ezért, ők is megérdemelnek pár szemet belőle! 😊

Jellemzők:

Külső huzat: 100% organikus pamut
Töltelék: zab, BIO Hortobágyi levendula
Mérete: 12 x 22 cm
Súlya: 250g

100%-ban hazai gyártású termék!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Nyugtató szem- és fejpárna – Nagy” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

×

Cart